Data er stort og gir mange muligheter. Det kan variere med mye som er enkelt, avansert eller begge deler. Når folk jobber i kontor, så kan det være så mye forskjellig eller det samme ensformige hver dag. Ulempen for mange er at man ikke vet helt hva man skal gjøre og så blir det til at man gjør det samme hele tiden.

Den teknologiske utviklingen går så fort at mulighetene er kjempestore og folk har de siste årene i stor grad etterspurt nye løsninger, som fungerer bedre enn det de gamle løsningene gjør. Mange av de gamle løsningene fungerer ikke lenger.

Dette har jeg tenkt å holde på med innen data i 2015:
-markedsføring
-journalistikk (skrive innlegg og kommentarer, i Radionytt og egne blogger)
-blogging
-webdesign
-fotografering (ta bilder og redigere bildene)
-utvikle egen nettradio (Radio Sindre Møllerhaug)
-lage flere egne radioprogrammer til nettradioen

Dette er bare en enkel oppsummering. Forskjellige prosjekter er allerede satt i gang. Når jeg har kommet i gang med noe mer spesifikt, skal jeg skrive om det i denne bloggen hvis det er aktuelt.
Det jeg jobber mest med er markedsføring, journalistikk og blogging.

Videre er nettradioen noe som jobbes med kontinuerlig, men legger foreløpig ikke så mye tid i den. Planen er å lage noen flere intervjuer til den i løpet av 2015. Da skal jeg fortsatt intervjue Alf Saltveit. Så langt er det bare han jeg har intervjuet på nettradioen.