fre. jul 3rd, 2020

Sindre Møllerhaug

Digital media – blogg

Inspirasjon fra digitale kanaler

1 min read

Internett har åpnet en ny verden for meg. Jeg kan se på filmer, lese nyheter og engasjere meg i ting som jeg er interessert i. Mange av vennene mine ser jeg ikke lenger, men takket være sosiale medier holder vi kontakten og deler bilder. På den måten blir mine lange hverdager litt enklere.

Det som er kult er at mange erfarne gründere deler sine erfaringer på internett. Folk har blitt vane med å få ting gratis. Istedenfor å få kunder via kjøpte annonser, kan de dele noe gratis på Facebook, YouTube, i bloggen eller andre kanaler for å la den ideelle kunden bli kjent før han velger å kjøpe. Fordelen er at man slipper å kjøpe annonser.

For oss som vil ha alt gratis, kan vi følge med og få masse god inspirasjon fra de som har gjort dette før og kan dele sine erfaringer med hva som fungerer og hva som ikke fungerer.rier fra folk i forskjellige bransjer og hva de gjorde som gjorde at ting gikk så bra.

Jeg har funnet mye inspirasjon i blogger og i forumer. På YouTube finnes mange suksesshistorier om gründere som forteller sin historie og hva de har gjort. Etter å lest og hørt historiene tenker jeg over hva jeg kan gjøre og hva som skal til for at jeg får oppleve suksessen som mange drømmer om. Friheten til å jobbe med det man vil og gjøre det man liker best på fritiden.

Legg igjen en kommentar