tor. feb 20th, 2020

Sindre Møllerhaug

Digital media – blogg

Bruker mye tid på å lage podcaster

1 min read

Podcast-serien Radio Nordre Media er det jeg og noen kompiser som tar opp. Vi sender episoden direkte før de en annen kveld blir redigert. Etter redigeringen er ferdig, blir episoden lagt ut på Soundcloud. For min del er ikke tiden et problem, for hver episode pleier bare å vare i rundt 2 timer. Kanskje 3 timer hvis vi har mye å snakke om, men neste morgen skal vi på jobb og skole og da har vi begrenset med tid til å dra ut sendingene på kveldstid.

Vi har faste spalter i alle episodene. Det eneste som varierer er hvilke temaer vi har i spaltene og hvem som skal lede oss andre i spaltene. Alle får en eller flere spalter som de skal lede oss andre i og det fungerer kjempebra, selv om vi liker godt å avspore spaltene. Dette skal være underholdning for ungdommer og voksne, så ikke alt som blir diskutert er like seriøst.

Andre podcast-serier jeg lager er “Underholdningsprogrammet” med nyheter og intervjuer, og “Grunder” hvor jeg deler hva jeg erfarer er det som skal til for å lykkes med prosjekter og å skape noe. Dette tar jeg opp selv etterhvert som det passer og legger ut episodene på Soundcloud når de er ferdig. Alle podcastene handler om en del forskjellig.

Å lage podcaster tar mye tid, men er greit å gjøre det for å fylle opp kveldene med noe, når jeg ellers bare hadde vært alene i stua og trives med det, selv om prosjektene krever mye tålmodighet.

Legg igjen en kommentar