tor. feb 20th, 2020

Sindre Møllerhaug

Digital media – blogg

Laget radioprogram i samarbeid med Nordre Media, onsdag 16. april

1 min read

Nettradioen er prosjektet som jeg bruker mest tid på. Lager egne radioprogrammer når tiden strekker seg til. Alle ferdige opptak legges ut som podcast på Soundcloud.com. En fordel er at lytterne kan høre programmene når de selv vil. En annen fordel er at programmene blir tilgjengelig i mange år framover. Kjekt å ta vare på gamle opptak som har betydd veldig mye.

I går kveld var jeg med Nordre Media og laget radioprogram. De lager også egne radioprogrammer. Programmet vi laget handlet om hva som skjer i klubben Nordre Media. Ellers snakket vi om singelliv. Variert underholdning med humor.

Link til podcasten.

Programmet kommer til å bli sendt jevnlig på Radio Sindre Møllerhaug framover, til vi lager nytt radioprogram i Nordre Media. På nettradioen er det siste episode som blir sendt.

Legg igjen en kommentar