tor. feb 20th, 2020

Sindre Møllerhaug

Digital media – blogg

Underholdningsprogrammet episode 3

1 min read

Søndag 6. mars ble jeg ferdig med å lage ny episode av Underholdningsprogrammet, som ble en litt variert episode. Folk leser nyheter før de kommer på radioen, men jeg bruker nøytrale og aktuelle nyheter som skal være gøy å ta med seg videre om noen år.

Link til podcasten Underholdningsprogrammet episode 3

Alle programmene som jeg lager selv legges ut på Soundcloud.com kontoen til Radio Sindre Møllerhaug. Er ei spilleliste der fra oppstartsfasen, den tiden vi bare sendte noen timer per uke. Nå sender vi døgnet rundt! Hør alle tidligere episoder av Underholdningsprogrammet og andre ting som podcast på Soundcloud.

Ingen tvil om at det er helt nødvendig å utvikle radioen med å lage flere programmer som tar opp aktuelle nisjer. Foreløpig holder det for meg med Underholdningsprogrammet, men må se på hvor langt tiden strekker seg til med. Har hendene fulle med andre prosjekter utenom radioen, men liker å alltid ha noe å fylle opp dagene og kveldene med, så lenge det gir mening.

Legg igjen en kommentar