tor. feb 20th, 2020

Sindre Møllerhaug

Digital media – blogg

Underholdningsprogrammet episode 2 (2016) er ferdig

1 min read

Å få tid til å lage radioprogram er en utfordring for meg i vanlige uker. Vanlig jobb, middag, husarbeid og aktiviteter. Det er greit å holde dagene i gang for å ikke visne. Hver midt-sommer opplever jeg det, fordi aktiviteter tar ferie og det er rolige dager på jobb. Noen av ukene på sommeren har jeg ferie. Er greit å få tid til alt jeg skal, men blir veldig kjedelig i lengden.

Serien på Radio Sindre Møllerhaug som heter Underholdningsprogrammet blir laget av og til når det passer. Tar opp et innslag innimellom. Når alle innslagene er ferdig, tar jeg opp programledingen (det første som blir sagt i programmet, før et innslag begynner og det siste som blir sagt). Alle lydfilene merkes med spornummer og sorterer de. Spiller de av i en bestemt rekkefølge på en PC og tar det opp på en annen PC. Opptaket blir på den måten en episode.

Nå gir denne serien meg utfordringer til å tenke nytt og skape nytt innhold på radio. Planen er å ha et intervju i hver episode for å gjøre det spennende. Har også nyheter, men de er nøytrale og går ikke så fort ut på dato. Det skal være til underholdning.

Underholdningsprogrammet Episode 2 blir sendt jevnlig på nettradioen.
Podcasten kan du høre på når du vil. Går an å laste den ned. Link

Legg igjen en kommentar