tor. feb 20th, 2020

Sindre Møllerhaug

Digital media – blogg

Siddis Radio – Lokalradio i Stavanger

1 min read

30. januar 2016

Lørdag 30. januar tok jeg meg en dagstur med buss til Stavanger. Det gikk helt fint, men bølgene på sjøen var heftige. Hadde det ikke vært for at jeg hadde betalt bussbilletten på forskudd, hadde jeg avlyst turen. Jeg er ikke ofte i Stavanger, men tar meg sjeldne ganger en tur til den storbyen.

Siddis Radio sender over Radio Haugaland sitt DAB-nett, med sender på Steinsfjellet, Bokn og i Haugesund sentrum. Det går an å kjøre fra Haugesund til Stavanger og høre på Siddis Radio. Eneste stedene på den strekningen som ikke har DAB-dekning er i tunnelene, men det tror jeg kommer etterhvert. Regner med at det i første omgang blir NRK-kanalene som får dekning i tunnelene på DAB. Sånn har det vært på FM.

Jeg har skrevet en kommentar i form av reportasje i Radionytt.no, der jeg har vært fast kommentator siden februar 2012. Link til reportasjen jeg skrev om Siddis Radio finner du her

Legg igjen en kommentar