fre. jul 19th, 2019

Sindre Møllerhaug

Digital media – blogg

Er usikker på om Windows 8 er så mye bedre enn Windows 7

2 min read

Jeg kjenner mange som bruker Windows 8 og den vanligste klagen er at menyene er så forskjellige fra Windows 7. Jeg er helt enig i det, men merker lite til at Windows 8 er så mye bedre enn 7. Den eneste forskjellen etter min erfaring er at krevende programmer som for eksempel Mixlr (til å sende nettradio) fungerer mye bedre på Windows 8. Å for eksempel avinstallere et program eller surfe rundt på nettet fungerer like bra, på min nye Windows 8 med 8 GB ram og 3 år gamle Windows 7 med 2 GB ram. Rart at forskjellen ikke er mye mer merkbar.

Konklusjonen min om det er at med tanke på hvor godt de krevende programmene går og at butikkene i hovedsak ikke selger Windows 7, skal alle mine gamle datamaskiner erstattes med Windows 8. De gamle datamaskinene skal i framtiden fjernes for alt lagrede innhold og selges. Det blir selvfølgelig kostbart å kjøpe nye datamaskiner, men jeg håper på å få dekket litt av de kostnadene med å selge de gamle og utrangerte.

Hva er det jeg opplever er ganske likt med Windows 8  forhold til Windows 7? Det er forskjell, men ikke så veldig stor. Windows 8 er mye mer stabil, men fortsatt bare litt raskere. Likevel er jeg usikker på om Windows 8 er så mye bedre enn Windows 7. Forskjellen er etter min mening liten totalt sett, men jeg er likevel mest villig til å kjøpe Windows 8 neste gang jeg kjøper en datamaskin. De takler krevende programmer bedre og de store nettbutikkene har kjempestort utvalg av Windows 8.

Liker du denne bloggen? Støtt gjerne Sindre Møllerhaug på Patreon!

Legg igjen en kommentar

Copyright © Sindre Møllerhaug | Newsphere by AF themes.